Yediklerine göre kişiliğinin analizi

bNe yersen o olursun derler. Hangi yemekleri daha çok tüketirsen, nasıl bir insan olursun hakkında güzel bir analiz yapmışlar. Okuyalım , faydalanalım.

Hamur İşleri (Mantı, Makarna, Börek vs) : Evine bağlı, yumuşak huylu, fazla duygusal, insan ilişkileri iyi olan fa…kat başka fikirlerden çabuk etkilenen, geleneklere bağlı bir yapıda olurlarmış.

-Et Yemekleri (Kebap, köfte, ızgara vs) : Sinirli fakat yerine göre öfke kontrolünü sağlayabilen, şüpheci, titiz bazen geçimi zor, kuralcı, hırçın, dürüst, kendine güvenen bir yapıda olurlarmış.

-Sebze Yemekleri : Mantıklı, bazen fazla inatçı, kararlı ve idealist, aceleci, merhametli, becerikli, insanların sevgisini çabuk kazanan, etrafında beğenilen bir yapıda olurlarmış.

-Baklagiller : Kimse hakkında kötülük düşünmeyen, saf, iyilik sever, insanlara çabuk kanan, kırılgan ve yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen hayatı ve insanları seven bir yapıda olurlarmış.

Fast Food (Abur cubur) : Kafası karışık ve ne istediğini bilmeyen. Aksi, mutsuz, depresif, hastalıklara açık, hafıza sorunları yaşayan. Kısa süreli arkadaşlıkları olan bir yapıda olurlarmış.

Yorumunu bizimle paylaş çünkü düşüncen bizim için önemli :)

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s